بررسی و معرفی تخصصی لوازم جانبی موبایل

مقایسه و بررسی انواع لوازم جانبی موبایل به صورت تخصصی و حرفه ای

بررسی و معرفی تخصصی لوازم جانبی موبایل

مقایسه و بررسی انواع لوازم جانبی موبایل به صورت تخصصی و حرفه ای

  • ۰
  • ۰

امروزه خرید و استفاده از پاوربانک در بین مردم کاملا جا افتاده و یکی از بهترین روش‌ها برای مقابله با خالی شدن شارژ باتری گوشی‌ها به شمار می‌آید. اما برای خرید پاوربانک باید به چه نکاتی دقت کرد؟

در ادامه این محتوا قصد داریم به نکات مهمی اشاره کنیم که به شما برای خرید بهترین پاوربانک برای گوشی خود کمک می‌کند

چرا به پاوربانک نیاز داریم؟

در اوایل رونمایی از پاوربانک‌ها، هدف اصلی آن‌ها تنها به گوشی‌های هوشمند ختم می‌شد. اما با پیشرفت تکنولوژی و فناوری های شارژ سریع و افزایش ظرفیت پاوربانک‌ها، اکنون طیف وسیعی از گجت‌های دیجیتال به کمک این وسیله کاربردی قابل شارژ می‌باشند.

راهنمای خرید پاوربانک + تشخیص پاوربانک اصل و تقلبی | مجله نت ران

از شارژ کردن هندزفری بی سیم گرفته تا شارژ لپ تاپ، روشن نگه داشتن یک لامپ در مسافرت و … همگی به کمک پاوربانک ساده تر انجام می‌شوند.

 

بنابراین اگر زیاد مسافرت می‌کنید یا بیشتر وقت خود را در محیط بیرون از خانه می‌گذرانید، خرید پاوربانک یکی از اصلی ترین نیازهای شما خواهد بود.

 

انواع پاوربانک

پاوربانک‌ها انواع مختفی دارند، ولی عملکرد تمامی آن‌ها تا حد زیادی مشابه یکدیگر می‌باشند. خیلی از شرکت ها پاوربانک های زیادی را تولید کرده اند مثل شرکت شیائومی که پاور بانک شیائومی را تولید کرده است  این دسته‌بندی در ابتدای امر به‌ شما کمک می‌کند، باتوجه‌به نیاز خود، پاوربانک مدنظر خود را خریداری کنید :

 

پاوربانک مخصوص گوشی هوشمند و تبلت

این دسته از پاوربانک‌ها در ظرفیت‌های مختلف و با میزان جریان و ولتاژ متناسب با گوشی‌های هوشمند طراحی شده‌اند، و قدرت شارژ کردن باتری تلفن همراه را دارند. اما باید در نظر داشته باشید با این پاوربانک‌ها نمی‌توانید لپ‌تاپ خودتان را شارژ کنید.

 

پاوربانک مخصوص لپ‌تاپ

پاوربانک لپ تاپ

این دسته از پاوربانک‌ها، خروجی ولتاژ و جریان متناسب با باتری‌های حجیم لپ‌تاپ را دراختیار کاربر قرار می‌دهند. اکثر پاوربانک‌های بازار ولتاژ ۵ ولت دارند؛ در صورتی که برای شارژ باتری لپ‌تاپ براساس مشخصات سیستم‌تان، نیاز به پاوربانک با ولتاژ ۱۶ تا ۲۰ ولت دارید.

پاوربانک سولار

پاوربانک‌های سولار یا خورشیدی، امکان شارژ پاوربانک ازطریق انرژی خورشیدی را دراختیار کاربران قرار می‌دهند. پاوربانک‌های سولار برای افرادی که بخش زیادی از زمان خود را در سفر هستند، محصولی ایدئال است و تمام نشدن شارژ دستگاه‌های آن‌ها را تصمین می‌کند.

 

پاوربانک‌های هوشمند

 

خروجی ولتاژ و جریان پاوربانک‌های هوشمند، متناسب با نیاز باتری دستگاه قابل تنظیم است و باتوجه‌به نوع دستگاه، قادر به تأمین شدت جریان مناسب باتری است. ایمنی این پاوربانک‌ها در سطح بالاتری نسبت به هم‌تایان ارزان‌تر خود قرار دارد.

 

راهنمای خرید بهترین پاوربانک

برای خرید بهترین پاوربانک باید به نکاتی توجه کنید تا بتوانید بهترین پاوربانک را شناسایی کرده و آن را خریداری کنید. در ادامه به معرفی ۹ نکته برای خرید بهترین پاوربانک می‌پردازیم.

شارژ اولیه پاوربانک چند ساعت است؟ آیا پاور بانک نیاز به شارژ اولیه دارد؟ -  تکنولایف

ظرفیت پاوربانک

یکی از مهم ترین نکاتی که در هنگام خرید یا انتخاب پاوربانک باید به آن توجه کرد ظرفیت مورد نیاز است. ظرفیت، که به صورت میلی آمپر ساعت (میلی آمپر ساعت) نشان داده می‌شود، یک نشانه تقریبی از قابلیت‌های شارژ است.

 

 هر چه این عدد بیشتر باشد، توان بیشتری را به دستگاه شما تحویل می‌دهد. سعی کنید پاوربانکی پیدا کنید که بتواند حداقل دو بار قبل از نیاز به شارژ گوشی هوشمند شما را به طور کامل شارژ کند، زیرا این کار باید هر بار یک تا دو روز شما را تحت پوشش قرار دهد.

 

پاوربانک‌ها می‌توانند از یک بار شارژ (۳۰۰۰ میلی آمپر ساعت) تا بیش از (۲۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت) متغیر باشند، و اکثر جدیدترین تلفن‌های هوشمند دارای باتری با حدود ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعت هستند. یک پاوربانک ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعتی باید بتواند گوشی هوشمند را تا سه بار و یک پاور بانک ۲۰۰۰۰ میلی آمپر ساعتی بیش از ۶ بار شارژ کند.

 

نکته

یکی از موضوعاتی که اغلب کاربران پاوربانک با آن مواجه می‌شوند این است که ظرفیت پاوربانک در عمل آن‌ چیزی نیست که در حین خرید یا در برگه مشخصات محصول درج شده است. پاوربانک دارای ظرفیت اسمی و یک ظرفیت واقعی است.

 

مثلا وقتی پاوربانکی با ظرفیت ۱۰٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعت خریداری کرده‌اید و باتری گوشی شما نیز ۲۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی است؛ انتظار دارید ۵ بار بتوانید باتری گوشی‌ خود را با این پاوربانک شارژ کنید، ولی در عمل فقط ۳ بار می‌توانید این کار را انجام دهید.

 

دلیل عدم انطباق ظرفیت اسمی و ظرفیت واقعی این است که میلی‌آمپرساعت، واحد اندازه‌گیری ظرفیت باتری در ولتاژ ۳.۵ ولت است. در صورتی که گوشی‌های هوشمند در حالت عادی با ولتاژ ۵ ولت شارژ می‌شود.

 

مقدار انرژی ورودی و خروجی پاوربانک

مقدار انرژی ورودی و خروجی

انرژی ورودی یا Input Power مقدار انرژی است که پاوربانک در حین شارژ شدن خودش می‌تواند دریافت کند. هرچه مقدر این انرژی بیشتر باشد، پاور بانک سریع تر شارژ می‌شود. بنابراین خیلی زودتر می‌توانید پاوربانک را فول شارژ کرده و از آن استفاده کنید.

 

اما انرژی خروج (Output Power) مقدار انرژی است که به عنوان خروجی از پورت‌های پاوربانک خارج شده و به گوشی شما منتقل می‌شود.

 

مقدار این انرژی در پاوربانک‌ها عموما مابین ۱ الی ۲ آمپر است، اما برخی پاوربانک‌ها از خروجی بیشتر هم پشتیبانی می‌کنند. طبیعی است که هرچه خروجی پاوربانک بیشتر باشد، سرعت شارژ شدن گوشی یا هر گجت متصل به آن هم افزایش پیدا خواهد کرد.

پاوربانک پرو وان مدل PM25 ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت – فروشگاه اینترنتی  راوین | دیجیتال مارکت

تعداد پورت‌های پاوربانک

پورت های پاوربانک

همیشه در حین خرید پاوربانک به این موضوع دقت کنید که چه پورت‌های اتصالی توسط آن پشتیبانی می‌شود و اصلا پاوربانک مورد نظر چند پورت خروجی دارد.

 

 اگر شما بخواهید با پاوربانک دوربین خود را شارژ کنید که سوکت شارژ سمت تامین انرژی آن از نوع میکرو یو اس بی است، مطمئنا باید پاوربانکی بخرید که به پورت خروجی میکرو یو اس بی مجهز باشد.

 

 همچنین اگر بخواهید دو یا چند گوشی را به طور همزمان به پاوربانک متصل و آن‌ها را شارژ کنید باید پاوربانکی که می‌خرید به تعداد نیازتان پورت USB خروجی داشته باشد. توجه به این دو نکته هم یکی دیگر از اصلی ترین نکاتی است که باید برای خرید بهترین پاوربانک به آن توجه شود.

 

شارژ بی‌سیم پاوربانک

برخی پاوربانک‌های موجود، به فناوری‌های انتقال بی‌سیم توان اعم از Qi مجهز شده‌اند تا نیازی به اتصال با سیم به گوشی نباشد. پیش از خرید این دستگاه‌ها باید از پشتیبانی گوشی هوشمند خود از فناوری شارژ بی‌‌سیم اطمینان حاصل کنید.

 

 البته امکان شارژ گجت‌ها ازطریق سیم با پاوربانک‌های بی‌سیم نیز وجود دارد. اما به دلیل قیمت بیشتر آن‌ها، تنها در صورت استفاده از قابلیت شارژ بی‌سیم، خرید این نوع خاص از پاوربانک‌ها پیشنهاد می‌شود.

 

ابعاد و شکل ظاهری پاوربانک

ابعاد و شکل ظاهری پاوربانک

اگر پاوربانکی با ظرفیت بالا و تعداد پورت‌های بیشتر نیاز داشته باشید یا اقدام به خرید نمونه‌های خورشیدی کنید، ابعاد شارژر همراه شما بزرگ‌تر خواهد بود. پاوربانک‌ها در ابعاد و اندازه‌های مختلف و در کلاس‌های وزنی متفاوت به‌فروش می‌رسند.

 

می‌توانید پاوربانک کمتر ۱۰۰ گرم تا بالای ۴۰۰ گرم در بازار پیدا کنید. پاوربانک‌های بیش از ۴۰۰ گرم در کلاس وزنی سنگین طبقه‌بندی می‌شوند. پاوربانک‌های معمولی بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ گرم وزن دارند.

 

البته در بازار پاوربانک‌هایی در ابعاد کارت ویزیت هم دیده می‌شوند که آنقدر باریک طراحی و ساخته شده‌اند که می‌توانید در کیف پول خودتان قرار دهید و به‌راحتی هر کجا خواستید پاوربانک همراهتان خواهد بود. البته نباید توقع ظرفیت بالایی از این دستگاه‌ها داشته باشید.

 

طول عمر پاوربانک

طول عمر پاوربانک

باتری‌های به کار رفته در پاوربانک‌ها، مشابه نمونه‌های گوشی‌های هوشمند است. درنتیجه باتری‌های لیتیوم‌یون یا لیتیوم‌پلیمر این دستگاه‌ها نیز طول عمر مفیدی بین ۲۰۰ تا ۱۰۰۰ بار می‌توانند شارژ رسانی کنند.

 

 در نظر داشته باشید که پاوربانک‌ها به ضربه بسیار حساس هستند و در صورت سقوط از ارتفاع زیاد امکان نشتی مواد شیمیایی یا حتی بروز حادثه را دارد.

 

اندازه و وزن پاوربانک

وزن پاوربانک

اندازه و وزن به طور کلی با ظرفیت میلی آمپر ساعت افزایش می‌یابد. در حالی که یک مدل ۲۰۰۰۰ میلی آمپری ممکن است گزینه‌ای مفید به نظر برسد، اما ممکن است برای جیب یا کیف شما خیلی بزرگ باشد.

 

اگر به دنبال شارژ نگه داشتن گوشی خود در یک جشنواره موسیقی یک روزه، پیک نیک یا در طول یک شب هستید، یک مدل جیبی با حداقل ۶۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت نگاه کنید.

 

موقعیت‌های دیگر، مانند پیاده‌روی‌هایی که شما را برای چند روز از قدرت دور می‌کنند، ممکن است به مدل‌های بزرگ‌تر نیاز داشته باشند، اما این مدل‌ها معمولا برای اکثر جیب‌ها خیلی بزرگ هستند.

 

برندهای تولیدکننده پاوربانک

برندهای سازنده پاوربانک

پیشنهاد می‌کنیم به سراغ برند‌های آشنا بروید. این محصولات با استفاده از باتری‌های باکیفیت‌تر، درکنار عمر طولانی‌، بازدهی بهتری را به ارمغان خواهند آورد. نمونه‌های زیادی از افزایش حجم باتری، نشتی مواد شیمیایی یا کاهش قابل‌توجه ظرفیت، در پاوربانک‌های برند‌های گمنام دیده شده است.

 

هم اکنون پاوربانک‌های شرکت شیائومی و پاور بانک سامسونگ در بازار کشورمان بسیار دیده می‌شوند که کیفیت ساخت و عملکرد مطلوبی دارند. سعی کنید در حین خرید پاوربانک هیچوقت ریسک نکنید که پاوربانک برند ناشناسی را خریداری ننمایید.

 

قیمت پاوربانک

قیمت پاوربانک

همیشه به دنبال بهترین و مقرون به صرفه ترین قیمت باشید. در نظر داشته باشید که انتخاب پاوربانک مقرون به صرفه و توجه به قیمت بدان معنا نیست که محصولی ارزان را خریداری کنید! مقرون به صرفه بودن هر ابزار به این معناست که در قبال قیمتش کیفیت عالی را ارائه کند.

 

آیا ممکن است پاوربانک به باتری گوشی یا تبلت صدمه بزند؟

آیا پاوربانک به گوشی ما صدمه میزند؟

در برخی پاوربانک‌ها به صراحت مشخص شده است که اصول ایمنی را رعایت شده است. در کل پاوربانک باید بتواند در مقابل ولتاژ، بیش از حد شارژ شدن، جریان، گرما و اتصال کوتاه ایمن باشد. این موارد در پاوربانک‌ها به‌صورت زیر ذکر می‌شوند:

 

ولتاژ بیش از حد نرمال (Over Voltage Protection)

بیش از حد شارژ شدن (Over Charge Protections)

شدت جریان بیش از حد (Over Current Protections)

گرما (Over Heat Protections)

اتصال کوتاه (Short-Circuit)

کلام آخر

همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به معرفی نکاتی پرداختیم که باید به منظور خرید بهترین پاوربانک حتما به آن‌ها توجه کنید. بصورت خلاصه اگر بخواهیم بگوییم، هنگام خرید بهترین پاوربانک حتماً اول به برند آن، دوم به نکات ایمنی و استانداردهای لازم و سوم نیم نگاهی به قیمت داشته باشید.

پاوربانک شارژ سریع پورودو Porodo PD Power Bank 10000mAh 20W PD-1092-BK

 

چنانچه در این مورد و در مقاله راهنمای خرید پاور بانک نکته‌ای ذهن شما را مشغول کرده است می‌توانید با سوال کردن در پایین همین مطلب در بخش نظرات از ما بخواهید تا به سوال شما پاسخ دهیم.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی